bugün

entry'ler (375)

hafize gaye erkan

Bu kadın ilk bakışta Gal Gadot'u andırıyor. Ama sonra andırmıyor.

red pill

Öğretilerinin bir çoğu doğru olmasına rağmen yetersiz kalan akım. Yine de bu haliyle dahi feministlerin korkulu rüyası olabiliyor. Bu arada red pill öğretisini incellik ile bağdaştıran birtakım andavallar görüyorum. inceller black pill yutmuş insanlardır ve Red pill ile alakaları olmadığı gibi red pill öğretisini benimsemiş insanlardan da hiç haz etmezler. Keza Red pillciler de black pillcilerle genellikle alay eder. Reddit ve çeşitli forum sitelerinde red pill ve black pill mensuplarının birbirlerine nasıl atıp tuttuğunu görseniz ne demek istediğimi anlarsınız. iki grubun tek ortak noktası feminizm karşıtı olmalarıdır. Red pill de black pill de sorunu aynı olarak görür ancak çözüm noktasında ayrılırlar.

andrew tate

sözde hümanist, body shaming karşıtı olarak geçinen sol gerici, sjw Greta tarafından ''small dick energy'' şeklinde hakaret edilen ve Türkiye'deki greta fanlarının coşmasına neden olan kişi. Bir erkek bir kadına ''small breast energy'' dese ortalık yangına yerine dönerdi. Andrew abimize yönelik madde satışı ve insan kaçakçılığı suçlamaları hakkında bir bilgim yok. Kendisi hakkında bildiğim şeylerden biri red pill öğretisinin çıkardığı erkek gibi erkeklerden biri olduğu ve acı gerçekleri insanların yüzüne tokat gibi çarptığıdır. Kendisine yönlendirilen suçlamalar gerçek olsa dahi emin olun sağda solda kürdistan paçavrası ile poz kesen Greta isimli mongol suratlı sol gerici eşşek kadar insanlığa zararı yoktur bu adamın.

kızı tarafından bıçaklanarak öldürülen baba

(bkz: kadın terörü)

kate micucci

Tam hoşlandığım kız tipi vardır kendisinde. insanda ısıra ısıra öpme isteği uyandırıyor. Tatlı bir videosu şuradan görülebilir:

https://www.youtube.com/w...;ab_channel=LindseyByrnes

istiklal caddesi ne bombayı bırakan kadın terörist

Yakalandıktan sonra fotoğraflarda ezik büzük çıkması sebebiyle sosyal medya bu teröriste sırf kadın olduğu için acıyanlarla dolu. Yok zorla yaptırılmışmış, yok çok masum bakıyormuşmuş. Hassiktirin ulan! Twitterda, ekşide bazı feministler de teröristlerin artık kadınlardan seçilmesi sebebi ile polislerin artık kadınlara da şüphe ile baktığını ve kadın olmanın avantajlarının azaldığını yazmış. Yemin ederim yatacak yeriniz yok. Feminizm kanseri yüzünden teröriste de kızamaz hale geldik. Zaten feminist örgütlerin pkk ile olan bağlantısı alenen bilinen yadsınamaz bir gerçek.

geniuskender

Hem sol gericileri hem de sağ gericileri hopum hopum hoplatan videolar yapmasıyla takdirimi kazanmış, efe aydal kıvamında genç bir arkadaştır.

muharrem ince

Babala Tvdeki konuşmasında takdirimi kazanmış olan kişidir. Kendisini çok güzel ifade etti. ''Adam kazandı'' konusu ile ilgili söylemleri gayet ikna edici ve açıklayıcıydı. Boş yapan sol gerici cenaha ağzının payını gayet güzel verdi. Ümit özdağ ile birlikte türk siyasetinde kendime en yakın gördüğüm iki siyasetçiden biridir.

havrita com

Sol gericileri hopum hopum hoplatan site. Bir siki de politikleştirmeyin arkadaş. Adamlar gayet yararlı bir uygulama yapmış insanlar o bölgeden geçerken dikkat etsin diye ama bizim mor saçlı şişko feministler ve götünü siktiren pasif meriçler mama derneklerinden aldıkları avanta kesilecek diye buralarda dövünüyor. Ulan köpekler dile gelse bu uygulamaya bu kadar karşı çıkmaz. Gayet güzel bir uygulama devletin uygulamayı geliştirenlere ödül vermesi gerekiyor.

kendisini dayaktan kurtaran esnafa çemkiren kadın

Erkek arkadaşı tarafından şiddet görürken kendisine yardım için erkek arkadaşını ayırmaya çalışan esnafa ''nasıl dayak yememe engel olursunuz'' gibilerinden çemkiren kadındır. Bence bu tarz olaylar kanallarda ''erkek terörü'' başlığı ile değil ''kadın cahilliği'' başlığı ile yayınlanmalıdır.

ilgili video linki: https://twitter.com/Haber...tatus/1527983422345469954

srpski film

Online film izleme sitelerindeki versiyonu çok daha yumuşatılmış ve kırpılmış olan filmdir. Bu filmin bir de malum sahnelerin daha ayrıntılı gösterildiği unrated/uncut versiyonu vardır ki akıllara zarar.

elraenn

izleyici kitlesi nasıldır bilmem etmem ancak muhabbeti aşırı saran bir abidir kendisi. 90'lar gamer guy havası var hafiften. Bir hafta aralıksız muhabbet çevirebilirim bu adamla. Ne anlatsa sıkılmayacağınız biri.

battlebots

An itibariyle 2021 sezon finalini yapmış olan tv programı. Gerzek juri üyeleri sağolsun tantrum gibi sikko bir robot şampiyon olmuştur. Hydra ve minotaur'un hakkını yediler resmen böyle saçmalık olmaz. Favorim olan, yılların efsanesi tombstone resmen mma efsanesi fedor emelianenko ile aynı kaderi paylaşıyor. Her şeye rağmen yine de izlemesi keyifli bir sezondu. Şimdi kim bekleyecek 2022 sezonunu...

sarah yarkin

happy death day 2 ve texas chainsaw massacre 2022 filmlerinde görüp beğendiğim, güzel mi çirkin mi belli olmayan kadınlardan. Bu tarz tipler hep ilgimi çekmiştir. Vücudu çok güzeldir ama.

sen eşine hediye almazsan komşunun kocası alır

Ana akım medya, sosyal medya linççileri, psikolojik konjonktür hep kadınlardan yana nasıl olsa! müge efendi istediği gibi at koşturuyor. ulan şunun tam tersi söylenmiş olsaydı, bir sunucu ''sen eşine kadınlık yapmazsan gider başkasının eşi kadınlık yapar'' şeklinde cümle kursaydı 2 hafta ülke gündeminde bu meseleyi konuşuyor olurduk. ukrayna rusya meselesi bile geri planda kalırdı. Her zaman söylüyorum bu mügenin programına katılan alt tabaka insanlardan zerre farkı yok.

vhs 94

vhs serisinin 4. filmi. ilk 2 filmden aşağı kalır yanı yoktur. serinin fiyaskosu olarak görülen 3. filmden çok daha iyidir. Ana hikaye ile birlikte toplam 5 farklı kısa filmden oluşur. Gelelim kısa filmlere:

1. Storm Drain: Amerikanın bir mahallesinde halkın bir kısmı fare adam (ratman) lakaplı insan fare karşımı bir canlıyı gördüklerini iddia eder. iddialara göre bu canlı lağım tünellerinde yaşamaktadır. Bir bayan muhabir ve kameramanı bu iddiaları araştırmak için söz konusu lağımlara gider ve olaylar gelişir. Çok ahım şahım iyi bir bölüm diyemem ancak lağımdaki röportaj sahnesi müthiş gerilimliydi. 10 üzerinden 6,8 falan alır.

2. the empty wake: Fırtınalı bir gecede bir cenaze evine bir kilisenin çatısından atlayarak intihar eden gencin cesedi getirilir. Cenaze evi görevlisi kadın, cenaze evi müdürünün işi olmasından dolayı cenazeye gelecek misafirleri tek başına karşılayacaktır. Ancak gece vaktidir, hava fırtınalıdır ve cenaze için gelen giden kimse yoktur. En son dayının biri cenazeyi ziyarete gelerek bilinmeyen bir dilde cenazenin başında dua eder ve olaylar gelişir. Benim gibi tek mekan filmi sevenler için bu bölüm tam bir ilaç. 10 üzerinden 7,2.

3. The Subject: Kanımca filmin en iyi hikayesi buydu. 2. filmdeki safe haven isimli bölümü çeken endonezyalı yönetmenimiz yine iş başında. film yine safe havende olduğu gibi endonezyada geçiyor. insan-makine karışımı cyborg üretmeyi kafaya koymuş çatlak bir doktorumuz kaçak yer altı laboratuvarında bu işlerle meşgulken mekanı polis tarafından basılıyor ve olaylar sarpa sarıyor. Filmde resident evil village ve doom 2016 esintileri alıyorsunuz. Denek kadının aynada kendisini anlamlandırmaya çalışması sahnesi, kafasına monteli kamera, sesinin dijitalliği falan efsaneler ötesiydi. Benden 10 üzerinden 8,5 aldı.

4. Terror: Birtakım alt-right'çı redneck dayılardan oluşan silahlı grup seslerini duyurabilmek ve intikam alabilmek için silahlı, bombalamalı eylem planlamaktadırlar. Bunun içinde habire her sabah dirilen bir adamı öldürmektedirler. Sonrasında kocaman ağızlı bir yaratık ortaya çıkıyor ve köylü dayıların biletini kesiyor. Açıkçası bu bölümden pek bir şey anlamadım. Neden her sabah süregelen bir şekilde aynı adamı öldürüyorlar? Koca ağızlı yaratık nasıl oluştu nereden çıktı pek idrak edemedim. Milisin başındaki, kendisine ''hava komutanı'' olarak hitap edilmesini isteyen dayının komik halleri haricinde pek keyif almadığım bir bölümdü. 10 üzerinden 4,5.

5. Holly Hell: Filmin ana hikayesi. Bir swat grubu gelen ihbar üzerine hangar tarzı bir yeri basıyor ve yukarıda anlattığım bölümleri gösteren kasetleri buluyorlar ve sonrasında bir sürpriz meydana geliyor. Mekanın büyüklüğü, karmaşıklığı, dekorasyonu ve korkutuculuğu iyiydi. Ancak ana hikaye olarak sanki biraz zayıf kalmış. Serinin önceki filmlerinde ana hikaye ve yan hikayelerin bağlanması işi daha başarılıydı. Bu bölüm bu konuda biraz kısır kalmış. Sonundaki sürpriz de biraz klişeydi sanki. 70'lerde 80'lerde olsak belki biraz şaşırırdık. 10 üzerinden 5.

Sonuç olarak izlemenizi tavsiye ediyorum.

it tapar karıları döven adam

olayın öncesini içeren video: https://twitter.com/aysem...tatus/1493132530421321728

adamın açıklaması: https://twitter.com/aysem...tatus/1493151648037937154

Ulan adam hem mağdur hem sosyal linçe uğruyor. Köpek taparlar sadece adamın karşılık verdiği kısmı internete yüklemiş ki o videodan bile aklı başında olan biri adamın haklı olduğunu anlar. Bu sol gerici, sjw güruh kadar başı ezilmesi gereken başka bir topluluk yoktur dünya üzerinde.

yakup deniz

Ateizmle ilgili videolarını faydalı bulsam da kendisinin siyasi görüşünü hiç sevmezdim ki videolarında kaynak olarak gösterdiği arif tekin de benim için aynı konumdadır. Son olarak efe aydal'a sallamasıyla kendisine birazcık olan saygımı da tamamıyla yok etmiştir.

begbie

karakter olarak aşırı derecede gta 5'deki trevor'ı andıran deli dolu abi.

james webb uzay teleskobu

2 sene önceki #43366148 numaralı entrym'e ek olarak nihayet fırlatılışına saatler kaldı. içimde bir şeyler ters gidecek hissi var. Yanılmayı umuyorum. hatasız bir şekilde fırlatılıp yörüngesine oturtulursa 21. yüzyılı derinden sarsacak teorilerin ana kaynağı olacaktır.
ayrıca ertelenme konusunda half life 3'e yenilmiş olan teleskoptur.